The Amsterdams pleaca in primul sau turneu european

29 Apr
2010

The AmsterdamsO prezenta binecunoscuta pe scena locala de muzica indie, trupa The Amsterdams va sustine in luna mai concerte in Ungaria, Cehia, Austria si Italia.

The Amsterdams au deja la activ un EP, Automatic (2008) si un album, Adolessons (2009), numeroase concerte in cluburi din tara si din strainatate si pe scena principalelor festivaluri muzicale din Romania.

Numele trupei a fost ales sa exprime un spirit liber, tinerete, prospetime, efervescenta muzicala.

In mai, The Amsterdams vor pleca intr-un mini-turneu european la invitatia celebrei trupe canadiene Wolf Parade un nume consacrat pe scena muzicala indie, aflata in turneu de promovare a celui mai recent album. Formatia bucuresteana are urmatorul program de concerte:

6 mai – Budapesta
9 mai Praga
11 mai – Salzburg
12 mai Bologna

The Amsterdams au lansat de curand un nou videoclip, la piesa Apple, realizat de Irina Stanciulescu, care poate fi vizionat pe site-ul trupei.

Ultimul lor concert in tara, inaintea plecarii peste hotare, are loc pe 5 mai in Arad, la Club Flex.

The Amsterdams sunt Andrei Hategan – voce, clape; Ovidiu – voce, chitara; Augustin - backing vocals, bas; Andrei Ungureanu chitara; Vlad tobe, sampler. In cei aproape 5 ani de activitate, trupa a dezvoltat un sound personal care imbina elemente de power pop ritmat cu melodicitatea folkului si riff-uri indie-rock.

Comment Form

top