Music Channel aduce cei mai buni DJ-i la KM 139

29 Apr
2010

Music ChannelPe 30 aprilie, Music Channel aduce cei mai buni DJ-i la KM 139!

Vineri, 30 aprilie, Music Channel da startul distractiei de pe litoral la km 139, pe Autostrada Soarelui, cu cei mai buni Dj-i ai momentului: DJ Andi, Cristi Stanciu, Vika Jigulina si Sasha Lopez.

In deschiderea party-ului din ultima parcare de pe autostrada, inca de la primele ore ale diminetii, Sasha Lopez, Dj-ul care tocmai a terminat filmarile videoclipului celui mai recent single featuring Anda Adam, va mixa la pupitru timp de doua ore.

Incepand cu ora 12.00, DJ Andi revine pe scena Music Channel de pe Autostrada Soarelui pentru al treilea an consecutiv. Dupa ce a spart topurile cu piesa “Freedom”, cantata in premiera la editia de anul trecut a Romanian Music Awards, DJ Andi va mixa la platane atat hit-urile care l-au consacrat, cat si beat-uri noi. Cristi Stanciu isi va face simtita prezenta HITS The Highwayincepand cu ora 14.00, pe ritmurile din “Muzica ta” de la Radio 21 pentru cel de-al doilea an consecutiv.

Party-ul se incheie pe muzica mixata de Vika Jigulina, DJ-ul care a trecut granitele tarii cu piesa “Stereo Love”, in colaborare cu Edward Maya. Dj-ita care a reusit sa-si creeze un renume international si prin mix-urile proprii, promite cel mai tare maraton de beat-uri!

Ti-am pregatit o gramada de surprize, asa ca pune frana la KM 139 si distreaza-te cu Music Channel!

Comment Form

top