Jon Secada Mini-Turneu European

29 Apr
2010

Jon Secada19 Mai
Sala Palatului
Bucuresti

Mai este o luna pana la concertul superstarului american Jon Secada. Spectacolul este produs in Romania de International Creative Artists si se va desfasura pe data de 19 Mai la Sala Palatului din Bucuresti.

Activitatea din ultima luna a muzicianului a fost foarte intensa. Secada a participat la inceputul lunii trecute , alaturi de alti 80 de muzicieni, intre care Carlos Santana, Riky Martin, Shakira, Gloria Estefan sau Jose Feliciano, la inregistrarea melodiei We Are The World in varianta spaniola, Somos El Mundo. Incasarile obtinute in urma difuzarii la radio si tv si descarcarii de pe internet ale acestei melodii precum si vanzarea CD-ului vor fi donate de We Are The World Foundation in beneficiul poporului haitian.

In data de 16 martie, Jon Secada a lansat online albumul “Classics” & “Clasicos”. CD-ul va fi pus in vanzare in data de 4 mai, cu doar 2 saptamani inaintea concertului din data de 19 mai, de la Bucuresti. Dupa concertul de la Bucuresti, Jon va merge pentru 5 concerte in Turcia si isi va incheia mini-turneul european in Germania, la Berlin.

Saptamana trecuta, de parca nu facuse destul de multe, Jon Secada a dat si o fuga pentru cateva concerte in Brazilia, pentru promovarea DVD-ului sau Jon Secada Live in Rio

Desi un musician cu o activitate intensa, Jon nu uita niciodata sa comunice cu fanii sai, ocupandu-se personal de paginile lui de Facebook, Twitter sau MySpace..

Jon Secada este detinatorul a trei premii Grammy(doua premii personale si unul obtinut impreuna cu un grup de artisti). Printre cele mai cunoscute melodii ale sale se numara Just Another Day, Angel, Im Free Si If You Go.
Pe lnga colaborari cu Luciano Pavarotti Si Frank Sinatra, Secada este Si coproducatorul unor hituri precum Shes All I Ever Had, interpretata de Ricky Martin, Si Baila, n interpretarea lui Jennifer Lopez.

Preturile biletelor pentru concertul lui Jon Secada din data de 19 mai, de la Sala Palatului:
VIP – 250 lei
Cat I – 150 lei
Cat II – 100 lei
Cat III – 65 lei
Biletele se gasesc la: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Diverta si pe site-urile: www.bilete.ro, www.ticketpoint.ro , www.myticket.ro

Comment Form

top