Inna, de 5 ori nominalizata la Romanian Music Awards

9 Jun
2010

Inna, de cinci ori nominalizata la Romanian Music Awards!

Cele mai bune piese ale artistilor romani au intrat in competitita Romanian Music Awards, organizata de Music Channel, pentru fiecare dintre cele 14 sectiuni! Inna, artista care a cucerit si in 2009 cele mai multe trofee Romanian Music Awards, se mandreste anul acesta cu cinci nominalizari.

Inna, vocea care a cucerit topurile internationale, surclasand-o in topul Billboard Hot Dance Airplay chiar si pe Lady Gaga, este nominalizata la Romanian Music Awards 2010 la cinci dintre cele 14 categorii. Daca anul trecut Inna a castigat marele trofeu la doua dintre cele patru categorii la care a fost nominalizata, respectiv trofeul pentru Best Dance si cel pentru Best New Act, la editia de anul acesta a Romanian Music Awards, Inna a reusit performanta de a fi nominalizata la cinci sectiuni: Best Female, Best Album, Best Dance, Best Song si Best Website.

Fii tu cel care decide cine este cel mai bun la fiecare dintre cele 14 sectiuni la Romanian Music Awards 2010 si intra pe site-ul Music Channel, www.1music.ro , pentru a vota artistul preferat!

Comment Form

top