Dan Byron si Lu Cozma in Parcul Unirii cu ocazia ONG Fest

4 May
2010

7 mai
Parcul Unirii

Dan Byron si Lu Cozma vor concerta in prima seara a ONGFest, la invitatia CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie un proiect de voluntariat. Concertul va avea loc in data de 7 mai, in parcul Unirii din Bucuresti, si este organizat cu ocazia ONGFest, cel mai de anvergura eveniment al sectorului neguvernamental din Romania festival organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile.

Dan Byron si Lu Cozma vor canta piese de pe albumele lor si cover surpriza. Artistii vor fi insotiti de Costin Oprea si 6 Fingers, colegi din trupa byron.

Trupa byron si fondarul ei, Dan Byron, sunt participanti activ in viata proiectului de voluntariat CharityGift.ro. Lu Cozma este o cantareata de origine britanica, ce s-a mutat, in urma cu 2 ani, in Bucuresti, unde a continuat sa incante publicul si sa impresioneze artistii locali.

Colaborarea dintre Dan si Lu a inceput o data cu lansarea celui de-al treilea material discografic al trupei byron, A Kind Of Alchemy. Ambii artisti sustin cauzele care sunt aproape, donandu-le o parte din vanzarile albumelor lor prin www.charitygift.ro.

Despre ONGFest:
In 2009, dupa 9 ani de absenta, FAR revine cu un concept nou, menit sa atraga informarea si implicarea cetatenilor ONGFest, organizat in perioada 11 13 septembrie 2009. In cifre, ONGFest 2009 a insumat 200 de organizatii participante, 30.000 de vizitatori, 90 de ONG-uri implicate in agenda culturala, prilej cu care au fost organizate 5 seminarii tematice si 7 seminarii open space. La ONGFest 2009, au participat institutii publice, fundatii corporatiste, companii si donatori, cum ar fi: Camera Deputatilor Relatia cu Societatea Civila, Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti, Biroului de Informare al Consiliului Europei la Bucuresti, Fundatia Dinu Patriciu, Fundatia Sensiblu, A&D Pharma, Shelter Security etc.

Despre proiectul CharityGift.ro:
CharityGift.ro este un proiect de voluntariat 100%, dedicat responsabilizarii individuale si sociale. Proiectul este mai mult decat un magazin online, este mai degraba o platforma pentru expunerea de produse din partea furnizorilor care astfel se angajeaza sa directioneze, partial sau in totalitate, contravaloarea acelor produse unor cauze sociale pe care aleg sa le sustina. Astfel, CharityGift.ro ofera ajutor financiar cauzelor umanitare si, in acelasi timp, acorda tuturor oamenilor posibilitatea de a-si exprima bunatatea mereu, nu doar in situatii extreme sau in preajma Sarbatorilor. Proiectul este sustinut pro bono de Andreea Marin Banica, de Rogalski Grigoriu Public Relations (oferind consultanta PR), de Balms&Asociatii (servicii de consultanta juridica), Graffino si Hanson Online Brand Communication (servicii de webdesign) si de X3 Studios prin Proiect 1000 (servicii de design pentru materialele de promovare).

Comment Form

top