Concerte Mike Godoroja & Blue Spirit si Marius Mihalache in Galati, Braila si Tulcea

6 May
2010

Concerte Mike Godoroja & Blue Spirit si Marius Mihalache vor sustine o serie de spectacole la sfarsitul acestei saptamani, spectacole ce vin in intampinarea albumului Balkanic Zeppelin care urmeaza sa apara.

Galati joi, 6 mai 2010, ZOD!AR CLUB – Cel mai nou club va fi gazda spectacolului Balkanic Zeppelin oferit de Mike Godoroja & Blue Spirit si Marius Mihalache publicului galatean, intr-un ambient unic in care oameni diferiti se simt la fel de bine. Clubul este situat in cladirea fostului Cinema Popular, in incinta “Parcului Eminescu”.

Braila vineri, 7 mai 2010, ora 20:00 – Mike Godoroja & Blue Spirit alaturi de Marius Mihalache ii asteapta pe braileni sa se bucure de un spectacol eveniment intr-un cadru culturat special: Teatrul MARIA FILOTTI. Biletele se pot cumpara si rezerva de la agentia teatrului la 0239/613.969.

Tulcea sambata, 8 mai 2010, ora 20:00 – Mike Godoroja & Blue Spirit alaturi de Marius Mihalache se vor afla in Piata Mircea cel Batran cu ocazia evenimentului “9 MAI – Ziua Europei” organizat de Primaria Municipiului Tulcea.

Sursa: RadioBox

Comment Form

top