Concert Trupa byron – Club Hand – Iasi

9 Jun
2010

19 Iunie 2010
Club Hand, Iasi

Dupa mini-turneul Go West, trupa byron goes East! Finalul incursiunii estice va avea loc pe 19 iunie la Iasi in clubul Hand, impreuna cu trupa Music Sounds Better.

Dupa concertul acustic sustinut in toamna in Mojo Bar, trupa byron revine la Iasi – de data aceasta cu un concert electric in clubul Hand. Vor fi interpretate piese atat de pe primul material – Forbidden Drama, cat si de pe cel lansat anul trecut A Kind of Alchemy. Cel mai recent album byron are o structura diversa, imprumuta elemente din multe genuri muzicale si are ca tema principala procesul de creatie, fiind gandit ca o serie de confesiuni nocturne.

Infiintata in decembrie 2009, trupa Music Sounds Better inseamna Cristina Schiopu (voce), Marius Avadanii (chitara bas), Mihai Mahalu(chitara), Liviu Suman (clape) si Ovidiu Punei (tobe). Cristina a facut parte din formatia Soundcheck iar Liviu si Marius au facut si ei parte cu ceva timp in urma din trupa Dyzel. Acum, uniti in proiectul Music Sounds Better, vin sa cante impreuna cu byron in clubul Hand.

Va urma asadar o sambata electrica de inspiratie progresiva, pregatiti-va pentru multa muzica! byron si Music Sounds Better va asteapta la concert pe 19 iunie in clubul Hand din Iasi (Stefan cel Mare nr 14) incepand cu ora 21.00.
Biletele se pot procura de la intrare.

Comment Form

top